پنجشنبه 19 تیر 1404

flag
  • 1397/03/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 164
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه شورای بهداشت مرکز خدمات جامع سلامت شهری راز برگزار گردید.

اولین جلسه شورای بهداشت مرکز خدمات جامع سلامت شهری راز با حضور ادارات مرتبط برگزار گردید.

رئیس شبکه دامپزشکی راز و جرگلان گفت: اولین جلسه شورای بهداشت مرکز خدمات جامع سلامت شهری راز برای بررسی مشکلات بهداشتی موجود در شهر راز برگزار گردید.



دکتر ولی عابدی گفت:در این جلسه مشکلات بهداشتی مرتبط با شبکه دامپزشکی مطرح گردید و تصمیماتی اتخاذ گردید.



دکتر عابدی افزود: با توجه به عدم اقدام برای احداث پیش سرد و رفع نواقص کشتارگاه و اتمام فرصت شهرداری راز برای این موضوع، مقرر گردید تا با درخواست دامپزشکی جهت برگزاری کارگروه سلامت شهرستان موافقت گردد و در جلسه مذکور راههای تامین گوشت قرمز پس از تعطیلی کشتارگاه مشخص گردد.



در این جلسه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: به دلیل نگهداری دام در شهر، تعداد بالایی سگ در سطح شهر مشاهده می شود و موارد سگ گزیدگی به تبع از آن بالا می باشد.



نعمتی ادامه داد: کارگروه اتلاف سگ های ولگرد باید در اسرع وقت بایستی تشکیل و اقدامات لازم دراین زمینه صورت گیرد.



دکتر عابدی در این زمینه گفت: یکی از خطرات پنهان سگ های ولگرد بیماریهای مشترک از جمله کیست هیداتید می باشد. متاسفانه میزان ابتلای دامهای اهلی به کیست هیداتید در شهرستان بالا بوده و این مسئله نشان دهنده خطر این سگ های ولگرد و احتمال ابتلا به کیست هیداتید در افراد می باشد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 49032
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور